WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Till toppen av sidan

Vi erbjuder dig som anställd

TRYGGA GRUNDVILLKOR

Grundlön, anställningsförmåner och pensioner.

MÖJLIGHETER

Extra ersättningar som påverkas av dina arbetsprestationer exempelvis bonus.

ERFARENHETER

Vi ger dig möjlighet att utvecklas och lära nytt, göra karriär inom företaget och samtidigt månar vi om ett balanserat liv.

Erfarenheter

Vi vill ha bästa möjliga personal med rätt kompetens på varje position. Därför tycker vi det är viktigt att ge rätt förutsättningar att utvecklas. Som medarbetare har du utvecklingssamtal med din chef minst två gånger om året där ni pratar om trivsel, karriärutveckling och olika utvecklingsmöjligheter.

KARRIÄRUTVECKLING

Vi erbjuder olika möjligheter för karriärutveckling, allt från att prova på olika affärsområden till att ta sig an mer utmanande roller inom organisationen både lokalt och globalt. Vi annonserar lediga tjänster internt och inspirerar våra medarbetare att ta vara på möjligheterna.

Tack vare kontinuerliga förändringar och positiv utveckling inom branschen kan våra medarbetare hela tiden utvecklas och lära nytt.

UTBILDNINGSMÖJLIGHETER

KONE tror på att utveckla medarbetare och ge rätt förutsättningar. Därför anordnar vi utbildningar som säkerställer kompetens inom våra olika affärsområden. Vi tycker det är viktigt med trygga, inspirerande och kommunikativa ledare och därför har vi satsat på intern ledarskapsutbildning för alla våra ledare.

Vad betyder trivsel för KONE?

Trivsel innebär att våra medarbetare mår bra fysiskt, psykiskt och socialt. När man talar om arbete och karriär syftar det också på att man har balans i tillvaron.

VAR MEDVETEN

Bli medveten om personliga hälsorisker, både fysiska och psykiska

VAR AKTIV

Vidta personliga åtgärder för att motverka och minska riskerna eller för att bevara en god hälsa 

TA ANSVAR

Med regelbunden motion, hälsosam mat och kvalitet i återhämtningen mår vi alla bättre.

Kolla in våra intressanta arbetsmöjligheter i olika länder!