WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Till toppen av sidan

Why modernize with KONE?

AN INVESTMENT THAT PAYS OFF

KONE elevator modernization improves safety, reliability, accessibility, and appearance, and also lowers energy costs.

HAPPIER BUILDING USERS

A reliable, comfortable, and accessible elevator improves the quality of life for everyone in your building.

HASSLE-FREE INSTALLATION

Our professionally managed modernization process minimizes disturbance to tenants and visitors.

Verktyg och dokument

Fler verktyg och dokument

KONEs process för hissmodernisering

Planering

Bild

Installation

Bild

Färdigställande

Bild

Fördelar med hissmodernisering

Prestanda

En moderniserad hiss fungerar bättre. Det innebär kortare väntetider, färre funktionsfel och mindre frustration – allt med samma hiss. Färre reparationer behövs med en ny, modern hisskontroller och vårt nya, moderna hissmaskineri som är konstruerat för att hålla länge och spara energi. Du kan dra nytta av fördelarna med de nya hissdörrarna och den nya signaliseringen – som är pålitliga, snygga och lätta att använda.

Säkerhet

Säkerhet är vår högsta prioritet – våra innovativa förbättringar gör din utrustning säkrare så att du och alla passagerare kan vara lugna. Du drar nytta av säkerhetsförbättringar inom olika områden, exempelvis bättre korgdörrar, att hisskorgen stannar exakt rätt, förbättrad belysning för bättre sikt och en känsla av säkerhet, ett tvåvägskommunikationssystem i korgen, nödströmförsörjning vid strömavbrott och mycket mer.

Tillgänglighet

Bra tillgänglighet är en av de viktigaste sakerna hos en hiss. Med en fullständigt utbytt hiss kan du få upp till hela 50 % mer plats i hisskorgen. Med en modernisering kan du justera dörrar med extra bred öppning för att göra det lättare att köra in rullstolar eller barnvagnar. Ett enkelt och smidigt personflöde förbättrat livskvaliteten för alla människor i byggnaden och ser till att byggnaden fortsätter vara attraktiv för befintliga och potentiella hyresgäster och ägare.

Utseende

En snygg hiss passar in i byggnaden och gör det till en trevlig upplevelse att åka hiss. Som en del i moderniseringsprojektet kan din gamla hisskorg omvandlas till en modern hisskorg. Din hiss kan rustas upp med snygga och tåliga material som är enkla att rengöra utan att hissens vikt påverkas. Vi tillhandahåller professionellt designade korginredningar att välja mellan. Annars så kan du anpassa en färdig korgdesign eller göra en egen design genom att blanda och kombinera material och tillbehör efter din egen smak.

Miljöeffektivitet

En modernisering kan förbättra hissens miljöeffektivitet betydligt. Vi tillhandahåller en energieffektiv KONE EcoDisc®-motor som förbrukar mycket mindre energi än en tvåhastighetshiss eller en hydraulisk hiss. Du kan dessutom dra nytta av fördelarna med energieffektiv LED-belysning i korgen och vårt energibesparande drivsystem som återvinner extra bromsenergi och återför den till nätet. Vi erbjuder även vilolägesalternativ där korgen automatiskt intar energisparläge när hissen inte används. Du kan spara pengar samtidigt som du minskar ditt koldioxidavtryck.

Vill du kontakta, rådfråga eller få en offert?