WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Till toppen av sidan

JOIN OUR FLOW

Hitta ditt drömjobb och ansök till våra intressanta tjänster! Eller skicka en spontanansökan till karriar@kone.com.

Några av våra roller

Tekniker

Som tekniker på KONE finns det många möjligheter. Här kan du bland annat jobba med service, installation eller modernisering av hissar rulltrappor eller portar. Du kan även jobba som teknisk specialist på vår helpdesk för tekniker, samordnare eller med personalansvar för en grupp tekniker.

Sälj

Brinner du för försäljning? På KONE kan du jobba med försäljning inom områden som nyinstallation, modernisering eller exempelvis med serviceavtal. Våra kunder är bygg- och fastighetsbolag, bostadsrätts- och hyresföreningar med flera.

Stödfunktioner

Vi stöttar verksamheten i dess arbete med att leverera snabb och vänlig service. Vi erbjuder karriärmöjligheter bland annat inom kundservice, inköp, marknadsföring och kommunikation, HR och ekonomi.

KONEs hjärtefrågor

Träffa våra medarbetare

KONE som arbetsgivare

VÅR VERKSAMHET

KONE är ett ledande innovativt företag inom hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar. Vårt jobb är att göra det bästa av världens städer, byggnader och offentliga platser. Vi är övertygade om att städer är en del av lösningen för ett bättre liv.

VÅRA VÄRDERINGAR

Vi tror på att förbättra prestationer genom att inspirera, engagera och utveckla våra medarbetare. Personlig utveckling är viktig för oss och det finns många olika möjligheter för karriärutveckling.

Vi på KONE strävar efter att

FÖRENKLA STADSLIVET

Vi tillhandahåller branschledande hissar, rulltrappor, rullband, portar och automatiska dörrar, lösningar som gör människors liv enklare och bekvämare. Som KONE-medarbetare bidrar du till att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö.

VÄXA TILLSAMMANS

Vi är övertygade att vår framgång beror på ett starkt ledarskap, gemensamma värderingar och engagerade medarbetare.

SAMARBETA FÖR FRAMGÅNG

Vi levererar, håller vad vi lovar och förbättrar oss kontinuerligt för att vara en pålitlig samarbetspartner.