WELCOME TO KONE!

Are you interested in KONE as a corporate business or a career opportunity?

Corporate site

Would you like to find out more about the solutions available in your area, including the local contact information, on your respective KONE website?

Your suggested website is

United States

Visit country site

Till toppen av sidan

Varför ska jag välja KONE?

SERVICE I VÄRLDSKLASS

Oavsett var i världen du befinner dig kan vi erbjuda professionell lokal service, tack vare vår globala expertis.

ALLT FRÅN EN ENDA LEVERANTÖR

Vi tillhandahåller hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar av hög kvalitet för alla sorters byggnader. Våra underhålls- och moderniseringstjänster ser till att din utrustning är pålitlig och säker att använda.

Vill du kontakta, rådfråga eller få en offert?

En engagerad partner som stödjer dig vid varje steg på vägen

Visste du att en väl underhållen hiss eller rulltrappa kan fungera i decennier? Vi på KONE är engagerade och redo att hjälpa dig under hissens eller rulltrappans hela livslängd.

HÅLLER DINA HYRESGÄSTER NÖJDA

Vårt förebyggande underhåll ser till att din utrustning fungerar som den ska. Vi underhåller mer än en miljon hissar, rulltrappor och dörrar från både KONE och andra tillverkare i hela världen. Utgångspunkten är en grundlig förståelse av dina underhållsbehov, så att vi kan tillhandahålla den underhållslösning som passar dig bäst. Vi kan skräddarsy din underhållsplan för just din fastighet och utrustning, oavsett märke och typ.

VI HJÄLPER DIG PLANERA INFÖR FRAMTIDEN

Som servicekund till KONE kan du lätt hålla koll på utrustningens skick och de senaste aktiviteterna. Vi erbjuder grundlig utvärdering av utrustningen och planeringsstöd så att du slipper funktionsfel som belastar budgeten. När det är dags gör en välplanerad modernisering att din utrustning fortsätter att fungera tillförlitligt, uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna och passar in i byggnaden.

DAGS ATT FÖRBÄTTRA DIN UTRUSTNING

Även för den mest tåliga utrustning tar tiden ut sin rätt. Du kan uppdatera din utrustning med våra moderniseringspaket och förbättra säkerheten, pålitligheten, tillgängligheten och utseendet samtidigt som energikostnaderna minskar. Eller så kan du få en nystart med våra fullständiga utbyteslösningar och dra nytta av alla fördelar med en ny hiss eller rulltrappa på kortast möjliga tid.