Till toppen av sidan

Moderniseringslösningar för dörrar

KONE UniDrive-paket för skjutdörrar

För dig som planerar att uppgradera styrenheten till dina automatiska skjutdörrar – oavsett märke – minimerar KONE UniDrive®-paketen stillestånden i och med att du kan byta ut de mekaniska och elektriska komponenterna utan att byta hela dörrkonstruktionen. Följande komponenter kan bytas ut: styr- eller motorenheter, remskivor och remmar, programomkopplare, strömförsörjning, skenor eller kåpor. De installerade komponenterna uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna samtidigt som de håller längre och är effektivare.

KONE UniPower™-paket för industriportar

KONE UniPower™ är en moderniseringslösning för rullgaller och takskjutportar. Med det här paketet kan motorn eller styrenheten bytas ut. Det är snabbt att installera, kan ge snabbare öppning och stängning, minskar energikostnaderna och ökar effektiviteten hos industri- och handelsanläggningar. Reparationslösningar finns vid behov även för mekaniska komponenter som rullar, fjädrar, gångjärn, styrningar och paneler. De installerade komponenterna uppfyller de senaste tekniska och lagstadgade kraven.

Fördelar med modernisering

Genom att endast byta ut de komponenter som behöver bytas ut drar du nytta av bättre port- och dörrfunktioner med minimala driftstopp. Våra komponentuppgraderingar är det snabbaste och kostnadseffektivaste sättet att förbättra din utrustnings säkerhet, pålitlighet och energieffektivitet.

Verktyg och dokument

Fler verktyg och dokument