Underhåll under byggnadens hela livstid

Vi sätter standarden för kvalificerade underhållstjänster och gör allt för att ge dig längsta möjliga livstid och bästa möjliga prestanda för din hiss, rulltrappa eller automatiska dörr.

Underhållspaketen från KONE Care® är anpassade efter dina behov. Vi är marknadsledande inom kvalitetstjänster för underhåll av hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Vare sig din utrustning kommer från KONE eller inte kan våra underhållspaket ge dig service av högsta tillförlitlighet och kvalitet så att din hiss, rulltrappa eller automatiska dörr fungerar, är säker och uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna. Och vi underhåller din hiss, rulltrappa eller automatiska dörr under hela dess livslängd. Med hjälp av våra analyser och våra moderniseringslösningar kan vi se till att din utrustning är i toppskick under lång tid framöver.

How we serve you

Det här kan vi göra för dig

Vi anpassar våra tjänster efter dina behov och använder oss av de bästa metoderna för att utöka säkerheten och förlänga livslängden på din hiss, rulltrappa eller dörr.

Läs mer »
Maintenance packages

Underhållspaket

KONE erbjuder tre underhållspaket – du väljer själv vilket paket som bäst motsvarar dina behov.

Läs mer »
How we deliver

Så här går det till

Underhåll utförs för varje teknisk modul, vid rätt intervaller och enligt den underhållsplan som är specifik för just din hiss, rulltrappa eller dörr.

Läs mer »
Kontakta oss
Ring oss!

KUNDCENTER
Öppet dygnet runt.

Tel. 0771 50 00 00

kundcenter@kone.com »

Få uppdateringar om servicestatus direkt i mobilen med appen KONE Mobil

Läs mer »

Kundreferenser

Se några av de projekt vi utfört i Sverige och världen över.
Läs mer »