Din webbläsare stöder inte videoinnehåll.

KONE People Flow Intelligence

För smidigare, effektivare personflöde

Upptäck vår uppsättning integrerade lösningar för tillträdes- och destinationskontroll, liksom för förmedling av information och övervakning av hissar, rulltrappor och dörrar.

Titta på videon (2:31) Läs mer

Så här fungerar det

Klicka på siffrorna för att läsa om KONEs olika tillträdeslösningar.

Vilken lösning är rätt för dig?

Besvara vårt korta frågeformulär för att få reda på vilket destinationskontrollsystem som bäst lämpar sig för din byggnad.

 1. 1

  Är flertalet personer som kommer till din byggnad faktiska hyresgäster eller tillfälliga besökare?

 2. 2

  Går alla hissar i din byggnad till samtliga våningsplan?

 3. 3

  Har din byggnad ett flertal hyresgäster eller en enda aktör?

 4. 4

  Är det hög belastning på hissarna i din byggnad under morgontimmarna, vid lunch och vid slutet av dagen?

 5. 5

  Behöver du snabbt och effektivt förbättra trafikflödet i din befintliga byggnad utan att i högsta möjliga mån störa hyresgästerna?

Tillbaka till föregående sida

Ett destinationskontrollsystem av hybridtyp bör vara bäst för dig. Det är idealiskt för byggnader där alla hissar går till alla våningsplan och utmärkt för byggnader med en enda hyresgäst där personer ofta rör sig mellan olika våningsplan. Det ger också ett snabbt och effektivt sätt att modernisera befintliga byggnader med minsta möjliga störning för hyresgästerna.

Ett traditionellt destinationskontrollsystem bör vara bäst för dig. Det är idealiskt för byggnader med ett flertal hyresgäster, ojämna våningsplan, våningsplan för omdirigering av passagerare eller en komplicerat planerad lobby. Hyresgästerna lär sig snabbt systemet med att välja destination innan de ens går in i hisskorgen.

Kontakta oss för att få mer information om KONEs system för destinationskontroll och för att diskutera ditt projekt mer ingående.

Så här fungerar det

Klicka på siffrorna för att läsa om KONEs olika destinationslösningar.

Destinationsmanöverpanelen KONE KSP 858 har en pekskärm som ger tydliga instruktioner till passagerarna.
Användargränssnitt med dragreglage gör det snabbt och enkelt att välja destination. Användarna drar helt enkelt fingret till det önskade våningsplanet.
Med vårt adaptiva knappgränssnitt trycker användarna helt enkelt på en knapp på en välbekant knappsats för att välja destinationens våningsplan.
Direktanropsgränssnittet kan användas i byggnader med färre än 24 våningar och möjliggör visning av alla våningar på en enda skärmbild.
I listgränssnittet kan flera våningar samlas i grupper för att underlätta val av våning. Användarna trycker på listan för att välja önskat våningsplan.
Med KONE RemoteCall kan användarna göra personaliserade hissanrop från sina smarta mobiltelefoner, oavsett var i byggnaden de befinner sig.

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan om du vill få mer information om KONE People Flow Intelligence-lösningar, så kommer en representant från KONE att kontakta dig inom kort.

www.kone.se

Tack!

En representant från KONE kommer snart att kontakta dig. Klicka här för att stänga fönstret och återvända till KONE People Flow Intelligence-sidan.